29 Haziran 2012 Cuma

Neden Duşakabin?

duşakabinBanyonuzu mu yeniliyorsunuz ? Duş seçiminizde kesinlikle ilk tercih duşakabin olmalıdır. Çünkü ; duşakabin modelleri ve çelitleri her bütçeye göre ve ayarlanabilir boya göre size kolaylık sağlayacaktır. Bonyonuza göre duşakabin seçerek yer ayarınıda rahatça ayarlayabilirsiniz. Küvetli duşakabin modelleriyle banyonuz hem şık hem de kullanışı kolay bir banyo olacaktır.


Duşakabin Modelleri Nelerdir?
Günümüzdeki duşa kabin modelleri, üç farklı şekildir. Duşakabin çeşitleri arasında yer alan modeller polistren (mika) camlı, otomobil camlı ve kalın otomobil camlı duşakabinlerdir. Farklı tasarımlarda üretilen duşakabin modelleri, banyoların köşelerine yerleştirilebildiği gibi uygun bir duvarı önüne de yerleştirilebilmektedir. Ayrıca duşakabin modelleri son zamanlarda oldukça ilginç tasarımlar ile piyasada sunulmaktadır. Bir çok firma tarafından değişik model seçenekleri ile üretilen modeller arasında masajlı duşakabinler, müzik sistemli duşakabinler, raylı kapılara sahip duşakabinler ve özel su fışkırtma sistemine sahip duşa kabinler bile yer almaktadır.


Kendi Tasarımınızı Gerçekleştirin
Duşakabin imalatçılarıyla anlaşarak kendi modellerinizi yaptırabilirsiniz. Banyonuz küçük bile olsa içine yaptıracağınız özel tasarım duşakabinle çok şık ve kullanışlı bir alan haline sokabilirsiniz. Özel tasarım duşakabinlerin fiyatları normal modellere göre biraz pahalı olabilir ama sizin için en etkili çözüm olur. Yapacağınız modelle kendi tarzınızı banyonuza yansıtarak zevklerinizide göstermiş olursunuz.


Duşakabin Fiyatları ?
Duşakabin fiyatları marka ve ebat olarak değişir. Kullanılan malzemeye göre çok yüksek fiyata bile çıkabilir. Seçtiğiniz modelin boyuna - enine göre fiyatta oynama olur. Bütçenize en uygun şekilde malzeme seçerek uygun fiyata duşakabin yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder