29 Haziran 2012 Cuma

İkinci El Eşya Alanlar

2. el eşya sektörü ; kullanılmış eşyaları sizlere doğrudan ya da tamir ederek sunar. A'dan Z'ye her türlü ürünü ucuz fiyata bulabilirsiniz. İkinci el eşya alanlar sizden belli bir ücrete eski eşyanızı alır ve üstüne az bir fiyatla başka müşteriye satar. İkinci el eşya alanlar genellikle üniversiteli öğrencilerdir. Geri kalanını ise yeni evlenen çiftler, tek yaşayan kişiler gibi orta gelirli insanlar oluşturmaktadır.

İkinci el eşya alanlar hemen hemen her yerde bulunabilir. Eğer bulamıyorsanız adreslerini araştıracağınız ilk yer internet olmalıdır. İnternetten ürün alabilir ve ya ürün satabilirsiniz. İkinci el spot eşyacılar genelde nakit çalışır. Eşyanızı verip direk nakit para alarak evinize gidebilirsiniz. Son zamanlarda gelişen ikinci el eşya sektörü taşımacılıkta da size yardım edecektir.

İkinci el eşya almanın avantajları

2. el eşyaların seçilmesinin ilk sebebi ucuz olmasıdır. Fazla bir ücret ödemeden iyi ve kaliteli eşyalara sahip olabilirsiniz. Piyasada çok yüksek fiyata satılan bir ürünü belkide yarı fiyatına bile alma şansınız var. O sebeple bir ürün, bir eşya alırken ilk bakmanız gereken yer ikinci el eşya satıcılarıdır. Ordan kaliteli ürün bakamazsanız sıfır almalısınız.

Devir tasarruf devri. Dünya gündemindeki ekonomik krizler para piyasalarını çok derinden etkiledi ve ülkemize giren ürünlerin fiyatları çok arttı. 1 liralık mala 3 lira veriyoruz. Bunun yerine ikinci el eşya ile alacağımız ürünü çok hesaplıya alabiliriz. Eğer eşyada hasar varsa ya da bir çizik bile olsa 2. el eşya fiyatı nerdeyse yarıya düşer. Sizde takıntılı değilseniz bunu böyle alabilirsiniz. Normal bir mağazadan bir adet ürün alacağınıza ikinci el eşya satanlardan iki üç ürün alabilirsiniz. Bunun düşüncesi size kalmış bir şey. Bir ev fiyatına iki ev donatabilirsiniz! Ya da öğrenciyseniz; yani bir yerde geçici bir süre kalacaksınız ve eşyaya ihtiyacınız varsa kesinlikle tercihiniz 2. El eşya olmalıdır. Kalacağınız süre dolduğunda aldığınız yere tekrardan eşyayı satabilir ya da evi devredeceğiniz kişilere satabilirsiniz. Sizin için en uygun ve hesaplısı bu olur.

Eğer siz de ikinci el eşya alacaksanız veya elinizdeki eşyayı satmak için ikinci el eşya alanlar arıyorsanız Asya Spot ile iletişime geçin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklardır.
Asya Spot : www.ikincielspotesyaci.com .. Ümraniye / İstanbul

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder